1000 g faina
550 g unt (untura)
160 g galbenus de ou
350 g zahar tos / pudra
Preparare:
Se cerne faina pe masa de lucru, sau intr-un vas. Adaugam ouale, zaharul si untul moale. Framintam pina obtinem un aluat omogen.
Lasam aluatul sa se odihneasca la frigider macar 30 minute, invelit cu pelicula alimentara (eu il las si peste noapte).
Scoatem aluatul de la frigider si il intindem o foaie de grosimea 5-8 mm.
Cu o forma pentru furescuri decupam cerculete (in baza formei ce o aveti). Jumatate din forme le decupam si in mijloc cu forme mai mici.
Asezam fursecurile decupate pe o tava cu hirtie de copt la cuptor preincalzit la 180° cam pentru 10-12 minute.
Dupa ce fursecurile sau racit, le punem gem, ciocolata (pe partea intreaga, nu decupata in mijloc) si punem deasupra fursecul decupat in mijloc.
Le decoram dupa gust.
Pofta Buna!
Nessun commento:
Posta un commento