Dopo aver riposato, stendiamo l'impasto in un disco di circa 4mm. Con l'aiuto del mattarello mettere la frolla nello stampo. Bucherellate il fondo con una forchetta. Coprire la base con un disco di carta
da forno e rovesciateci dentro dei fagioli secchi.
Cuocere a 180° circa 20 minuti. Trascorsi i 20 minuti, togliere la carta con i fagioli e infornare per altri 5 minuti.
Lasciar freddare.
Prendere la crema fredda e coprite la base di frolla con essa. Decorare con frutta fresca a piacere.
Dupa ce aluatul s-a odihnit in frigider, il intindem de o grosime de circa 4 mm si il asezam in tava tapetata cu hirtie. Facem gaurele cu furculita, asezam o bucata de hirtie de copt
deasupra si turnam fasole uscate. Asta nu va da voie sa se ridice aluatul.
Dam la cuptor la 180 ° pentru 20 de minute. Scoatem tarta de la cuptor, scoatem fasolele cu hirtia si o dam din nou la cuptor pentru altele 5 minute. Dupa ce au trecut 5 minute, o scoatem si o lasam la racit.
Reteta cremei o gasiti aici Link
Cind tarta sa racit, turnam crema (si ea rece) si decoram cu fructe dupa plac.
Nessun commento:
Posta un commento